FLASH! Hungerstrejkare förd till sjukhus

0
231

Nigar Enayati, en av de politiska aktivister som hungerstrejkar på obestämd tid i franska Strasbourg har förts till sjukhus!

Hungerstrejken i Strasbourg är inne på sin 36:e dag. De hungerstrejkande politiska aktivisternas hälsotillstånd blir allt kritisk för var dag som går. Fuat Kav, representant för dem hungerstrejkande uppger att den kvinnliga aktivistens hälsotillstånd blivit sämre och tagits till sjukhus. Enayati är dock fullt beslutsam att fortsätta hungerstrejken och kommer därmed inte att acceptera någon hjälp, förutom en undersökning. Kav uppger att Enayati kan komma att stanna kvar på sjukhuset om hennes hälsotillstånd inte blir bättre.

Kurd.se följer hungerstrejken i Strasbourg på plats och kommer att fortsätta informera läsare om händelsen.

För mer information kontakta,
Rojda Dersim, +46 762 717 647

Kurd.se