Remzi Kartal besöker även Karlstad

0
190


Kongra Gels ordförande Remzi Kartal kommer att besöka Karlstad.

Enligt de senaste erhållna uppgifterna kommer Kongra Gels ordförande Remzi Kartal att göra ett besök i Karlstad torsdag 15 september. Kartal kommer att delta på ett seminarium som inrymmer frågor som åtalet mot ROJ TV, den turkiska militärens utökade militäroperationer i Turkiet, den turkiska statens flyganfall och den iranska regimens bombardemang mot södra Kurdistan och isoleringen av den kurdiske folkledaren Abdullah Öcalan.

Arrangörerna meddelar att alla medmänniskor är välkomna till mötet på torsdag. Det kommer att finnas möjlighet för deltagare att ställa sina frågor i slutet av seminariet. Seminariet kommer att hållas på kurdiska.

Information:
Datum: 15 september 2011 (torsdag)
Tid: 21:45
Plats: Tingvallagatan 8 (Stora Torget), Karlstad

Kurd.se