Protest mot turkiskt bombardemang i Malmö

0
136

Kurder i Skåne anordnar en manifestation mot turkiskt bombardemang mot södra Kurdistan och AKP-regeringens hinder mot den kurdiske folkledaren Abdullah Öcalan att få träffa sina advokater i Malmö söndag den 28 augusti. Enligt erhållna uppgifter kommer kurder från bl.a. Helsingborg, Landskrona och Lund att delta på manifestationen. UPPDATERAD (15:28)

Kurder i Skåne anordnar en manifestation mot turkiskt bombardemang mot södra Kurdistan och AKP-regeringens hinder mot den kurdiske folkledaren Abdullah Öcalan att få träffa sina advokater i Malmö. Arrangörerna Kurdisk Internationell Kvinnoförening i Helsingborg tillsammans med kurdiska ungdomar i Malmö välkomnar medmänniskor till manifestationen mot turkiskt bombardemang. Enligt erhållna uppgifter kommer kurder från bl.a. Helsingborg, Landskrona och Lund att delta på manifestationen.

Information:
Datum: söndag 28 augusti 2011
Tid: 13.00
Plats: Möllevångstorget/Malmö

Kurd.se