Ung Kurd drar igång sin andra sport- och kulturfestival!

0
184


Riksförbundet Ung Kurd drar igång sin andra sport- och kulturfestival i Skandinavien. Boka in den 30 juli i kalendern redan nu och gör dig redo för att njuta av äkta kurdisk kultur i diasporan!

Enligt erhållna uppgifter kommer Riksförbundet Ung Kurd Sverige att dra igång sin andra sport- och kulturfestival i Skandinavien på idrottsplatsen Sundbybergs IP i Stockholm den 30 juli. Kända kurdiska artister kommer att stå på scen och festivalen bjuder även på kulturell kurdiskt folkdans, fotbollsmatcher och uppvisning i kampsport. Riksförbundet uppger även att de kommer att slå upp ett tält för att bland annat erbjuda försäljning av kurdisk mat, musik, böcker, t-shirts, filmer.

Biljetter till festivalen finns att köpa på Svensk-kurdiska kulturföreningen i Stockholm.
Adress: Fridhemsgatan 44-46. T-bana: Fridhemsplan.

För mer information besök Ung Kurds officiella hemsida: www.ungkurd.se

Kurd.se