Seminarium om valet i Turkiet i Stockholm 31 maj

0
167

 
Den 12 juni 2011 är det val till nationalförsamlingen i Turkiet. För detta ändamål arrangerar Folkpartiet ett lunchseminarium tisdag 31 maj. Enligt erhållna uppgifter kommer även kurdiska föreningen på Fridhemsplan att ha ett öppet möte om ämnet senare under dagen.

På tisdag förmiddag kommer Folkpartiet att ha ett lunchseminarium för att diskutera det kommande valet i Turkiet den 12 juni. Johan Berglund departementssekreterare på Utrikesdepartementets EU-enhet berättar om EU-anslutningsprocessen och vad vi kan förvänta oss efter valet i Turkiet. Sinan Önal, rådgivare åt BDP-kandidaten Selahattin Demirtas, berättar om situationen för kurderna i Turkiet. Fredrik Malm (FP) inleder och modererar.

Information:
Datum:
tisdag 31 maj 
Tid: 11.30–13.00 
Plats: Folkpartiets klubbrum på Riksdagen, L3-79

Enligt erhållna uppgifter kommer Önal att även berätta om situationen för kurderna i Turkiet i den kurdiska föreningen på Fridhemsplan senare under dagen.

Information:
Datum:
tisdag 31 maj
Tid: 18:00 
Plats: Fridhemsgatan 44

Kurd.se