Demonstration i Stockholm den 14 februari

0
128

demons.komplott
Fördöm den internationella komplotten mot den kurdiske folkledaren Abdullah Öcalan och det kurdiska folkets frihetskamp du med! Delta i demonstrationen i Stockholm den 14 februari!

Den 15:e februari 1999 kidnappades den kurdiske folkledaren Abdullah Öcalan av kenyanska och turkiska agenter i Kenya med hjälp amerikanska CIA. Kidnappningen av Öcalan betraktas enligt kurder som ett slag mot den kurdiska frihetskampen och den 15 februari har kommit att kallas för ”den svarta” dagen. . Demonstrationen i Stockholm kommer att hållas med syftet att fördöma kidnappningen av Öcalan och slaget mot det kurdiska folkets kamp för frihet.

Information:
Datum: 14 februari 2010
Tid: 14:00
Samlingsplats: Humlegården på Östermalm i Stockholm
Arrangör: Kurdiska Rådet

Kurd.se